Bezoek de Open Scheepvaartdagen

Iedereen uit de binnenvaart is van harte welkom op De Open Scheepvaartdagen!

Dé vakbeurs waarbij ongeveer 65 gespecialiseerde bedrijven binnen het domein van de binnenvaart met veel enthousiasme hun diensten en/of producten presenteren. U kunt er terecht voor o.a. meer info over onderhoud, inrichting, technologie, scheepsreparatie, nieuwbouw, de nieuwe regelgeving, opleiding, werkgelegenheid en zoveel meer. Een unieke gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen. 

Klik hier voor de Special van de Scheepvaartkrant met daarin artikelen van exposanten, de plattegrond en de exposantenlijst. 

Aanmelden
Het is verplicht om u als bezoeker aan te melden. De toegang blijft uiteraard gratis.

U kunt parkeren bij de Waagnatie. Kosten bedragen € 7,00 per dag. U kunt ter plaatse bij de parking boy een pin/bancontact afrekenen. De parking boy kan geen contant geld aannemen.

Waagnatie Expo & Events ligt in een stadsdeel in volle ontwikkeling en in de lage-emissiezone. Dat kan de bereikbaarheid beïnvloeden. Hou daarom de gewijzigde verkeerssituatie in Antwerpen en rond Waagnatie in het oog en kijk of uw wagen is toegelaten of niet via www.slimnaarantwerpen.be

Openingstijden:
Vrijdag 14 maart 2025 14:00 – 20:00 uur
Zaterdag 15 maart 2025 14:00 – 20:00 uur
Zondag 16 maart 2025 12:00 – 18:00 uur

Foto en video

Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer u aan dit evenement deelneemt, geeft u de organisatie automatisch toestemming om beelden (foto en video) te gebruiken voor communicatiedoeleinden.